Reobertura del Centre de dia i del Taller d’estimulació cognitiva

AFAB > Noticies AFAB > Reobertura del Centre de dia i del Taller d’estimulació cognitiva

Reobertura del Centre de dia i del Taller d’estimulació cognitiva

Des del passat dia 13 de març, al decretar-se l’estat d’alarma per la pandèmia que ens afecta provocada pel COVID-19, AFAB es va veure afectada, tancant les seues portes. Durant tot aquest temps s’ha treballat de manera telefònica i telemàtica, fent seguiment de totes i tots els usuaris per poder cobrir les seues necessitats. A més també s’ha realitzat assistència als domicilis, per part del personal del centre, a alguns domicilis de persones usuàries que ens ho han demanat. Les tasques que s’han realitzat han sigut de neteja personal, ajuda i atenció a la higiene personal, ajuda i/o suport a la mobilització, ajuda en la ingesta d’aliments, tasques d’estimulació cognitiva, ocupacional i d’entreteniment, així com rehabilitació física.

Segons noticies que ens arriben als Centres de Dia, a la Fase 2 de la desescalada concretada pel Govern espanyol, es podran començar a obrir de nou els Centres. Es per aquest motiu que AFAB es prepara per tornar a obrir les seues portes.

Amb col·laboració amb l’Ajuntament de Bocairent, s’ha començat a desinfectar el local del taller d’estimulació cognitiva i el Centre de dia, per tal de complir amb tots els protocols per obrir el més aviat possible. #jaquedamenys