Noves instal·lacions al Centre de dia

AFAB > Noticies AFAB > Noves instal·lacions al Centre de dia

Noves instal·lacions al Centre de dia

Després d’un gran esforç, podem dir que AFAB ja compta amb una nova infraestructura acabada per tal d’ampliar les 10 places que tenia pensades. Estem molt contents i contentes de poder donar aquesta noticia, ja que les persones afectades per l’Alzheimer necessiten un lloc per poder realitzar les teràpies adequades i també, els seus familiars necessiten un respir per tal que l’esgotament tant físic com emocional, que comporta la cura dels seus familiars, no vaja a més.

La demanda era ja elevada i es portava pensant des de feia un parell d’anys, i ara per fi ja es una realitat. A partir de hui 1 de juny ja han començat a entrar noves persones usuàries al Centre de Dia.

L’objectiu d’aquesta ampliació es donar la major cobertura a la població de Bocairent i els municipis de al voltant, per tal de tindre un Centre especialitzat d’Alzheimer per a les persones que ho necessiten, on poder realitzar les teràpies adequades per tal de frenar o enrellentir l’avanç de la malaltia.

A més de crear-se una nova sala per atendre a 10 persones més, s’han habilitat nous despatxos per al persona directiu i tècnic, per fer que l’atenció a les famílies i persones que sol·liciten la seua atenció, tinguen un espai més íntim i personal per poder parlar amb el personal i que els assessoren i orienten en tot el relatiu a la malaltia.

També s’ha creat una sala multi sensorial snoezelen, la qual es un espai interactiu dissenyat per a estimular els sentits, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de persones, en aquest cas, amb deterioració cognitiva severa o demència, que tenen afectades les capacitats motores i neurològiques.

Informem que si alguna persona esta interessada en que el seu familiar acudisca al Centre de Dia o vol més informació del que realitzem, podeu cridar per telèfon al 962905012 o al 744480446, i demanar cita amb la directora o la treballadora social.